Eindelijk is mijn website online.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Welkom, eindelijk is mijn website online.

Het lag al een half jaar in de planning maar zag erg tegen het werk op dat ik hierin zou moeten steken. Dit is erg mee gevallen. De site draait op WordPress waar ik eerst veel twijfels overhad maar na het bezoek van veel sites die ook hierop draaien was ik overstag. Het werkt heel makkelijk en je kunt alles zelf aanpassen naar eigen wens met gratis templates en plugins.

Er staan al wat foto’s op en zal er vanaf nu met regelmaat nieuwe bij plaatsen.

Ik wens ieder veel kijkplezier.

Groeten Boris van Berkel

This entry was posted in Uncategorized.

2 Comments

  1. Lianne August 26, 2012 at 16:17 #

    Mooie foto’s!
    Ik hou je site in de gaten!!

  2. Vivianne September 14, 2012 at 20:05 #

    “s Morgens vroeg he voor de vlinders… maar ja het was vast ook vakantie. Leuk om wat te zien van je foto’s.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*